Om os

Eventyret er i vores DNA

Når I vælger Weddings by Lotte Herstal får I en weddingplanner, der slet ikke kan lade være med at drysse eventyr ud over jeres bryllup.
og vi kan slet ikke lade være ...
Vi elsker at gøre jer glade

og vi kan slet ikke lade være ...

Glæden ved at arrangere et fantastisk bryllup for andre er absolut en af de største glæder, vi kan opleve. Vi elsker at hjælpe med alle de praktiske ting, der skal tages stilling til, inden invitationerne sendes ud. Allerede i det første møde er det vores mål at give jer tryghed for, at vi kan hjælpe jer med at nyde planlægningen – helt uden bekymringer. Samtidig er det en glæde at sørge for, at I kommer sikkert i mål med jeres store drømme om et bryllup, der aldrig vil blive glemt.

I får Lotte Herstal som jeres personlige weddingplanner – og hele Lottes team af specialister i ryggen til de opgaver, der kræver flere hænder.

Mød jeres kommende bryllupsplanlægger

Jeg brænder for at få mennesker til at føle sig velkommen, og skabe de rammer som passer lige der til den specielle lejlighed. Jeg sætter en ære i at få alting til at gå op i en højere enhed og at have styr på detaljerne. Igennem livet har jeg lært aldrig at give op.

Mine kunder roser mig og mit team for altid at skabe unikke og meget personlige oplevelser. Nogle er i den absolutte ektravagante luksuskategori - andre er i den anden ende af skalaen. Men alle er kendetegnet ved at være autentiske og vedkommende, så alle har følt sig velkommen.

Mød jeres kommende bryllupsplanlægger

Bordplan

Hvem skal sidde ved siden af hvem, og hvad er etikketten til et bryllup? Vil I have jeres egen etikette, og gøre det helt på jeres måde?

Vielsen

Hvor ønsker I jeres ceremoni? Skal den traditionelt finde sted i kirken eller på græsplanen ved slottet, som allerede er booket. Eller ønsker I en helt anden form for ceremoni?

Brudepiger

Ønsker I brudepiger til bruden - og hvem skal I vælge? Hvad er traditionen og hvad er trenden?

Iscenesættelse

Har I en helt særlig historie, som skal iscenesættes? Er der detaljer, som I gerne vil fremhæve som en del af jeres personlige historie? Vi har mange års erfaring i at skabe events, så tal endelig med os om mulighederne.

ENJOY EVERY MINUTE
capture the moment and let it last forever <3

 #weddingsbylotteherstal #bryllupsdekoration #bryllupsdekoratør #bryllup #bryllupsarrangør #weddinginspo #wedding #bryllupsinspiration #bryllupsdag #weddingdecor #weddingdecoration #bryllup2024
Drømmer I også om et strandbryllup? Som kan være både intimt og romantisk med lækre naturlige detaljer🤍

#weddingsbylotteherstal #bryllupsdekoration #bryllupsdekoratør #bryllup #bryllupsarrangør #weddinginspo #wedding #bryllupsinspiration #bryllupsdag #weddingdecor #beachwedding #strandbryllup
Selv de helt små detaljer gør en stor forskel 💚 Er I til klassisk, enkelt eller et rustikt bryllup? Vi ligger vores passion i hvert enkel detalje ved Jeres bryllup!

#weddingsbylotteherstal #bryllupsdekoration #bryllupsdekoratør #bryllup #bryllupsarrangør #weddinginspo #wedding #bryllupsinspiration #bryllupsdag #weddingdecor #weddingdecoration #bryllup2024
Inspiration til jeres drømmebryllup 💭🤎💍 

#weddingsbylotteherstal #wedding #bryllup #bryllupsinspiration #weddingdecor #bryllupsarrangør #inspiration #bordopdækning
Jeg elsker at gøre Jer glade og jeg kan slet ikke lade være… 🤎 
Jeg brænder for at få mennesker til at føle sig velkommen, og skabe de rammer som passer lige der til den specielle lejlighed 🤎 

#weddingsbylotteherstal #bryllup #bryllupsarrangør #weddinginspo #wedding #bryllupsinspiration #bryllupsdag #bryllup2024 #bryllup2024 #weddingplanner #weddingplannerlife